Nano keramička zaštita motocikala


 

Nano keramička zaštita ili nano-keramički premazi se nanose na površinu laka, u cilju stvaranja čvrstog zaštitnog sloja.


Keramika na nov ili star motocikl?
Keramička zaštita štiti od sitnijih oštećenja, neadekvatnog održavanja i loših praonica, ptičjeg izmeta i sasušenih komaraca koji nagrizaju lak. Površina nakon njezina nanošenja postaje hidrofobna i na nju se ne prima prljavština te ima efekt samočišćenja. Ovisno o vrsti keramičkog premaza i duljini jamstva, s njome motocikl može izgledati kao i onoga dana kad je premaz nanešen na njega.

Keramički nano premaz isplativ je i iz drugih razloga. Osim što se njime da uštedjeti do 75 posto novca koje bi inače potrošili na pranje, vaš motor će nakon nekoliko godina u daljnjoj prodaji vrijediti bar 20 posto više od istog, ali nezaštićenog.

Zaštita se može nanijeti na svaki motocikl, ali bitno je da on bude pripremljen, odnosno, da mu lak bude u što boljem stanju, jer u suprotnom cijeli zahvat nema smisla. Zbog toga se preporuča da se keremika nanosi na što noviji motor, najbolje onaj koji je tek kupljen. Radi li se o atraktivnijem i skupljim primjerkom motocikla, savjetujemo kako je bolje da se dekonzervacija također prepusti nama, nego da bude mogućih oštećenja. Keramika se, dakako, može nanijeti i na starije motore s već postojećim oštećenjima laka, no u tom slučaju priprema može biti zahtjevnija odnosno skuplja.


Nano keramička zaštita ima garanciju od 3 do 9 godina ovisno o proizvođaču.


 

ČESTA PITANJA I ODGOVORI:

 

Mora li motocikl prije nanošenja keramičkog premaza biti poliran?

 • Svaki motocikl se obavezno polira prije nanošenja keramičkog premaza, pa čak i skroz novi.
 •    

  Na sto se sve nanosi nano keramička zaštita?

 • Nano keramička zaštita se nanosi na cijeli motocikl.
 •    

  Može li se stari motocikl zaštititi nano keramičkim premazom?

 • Svaki motor se može zaštititi nano keramičkim premazom.
 •    

  Mogu li se mat motocikli zaštititi keramičkim nano premazom?

 • Za mat motocikle ide posebna keramika koja je predviđena za mat lakove.
 •    

  Mora li prije nanošenja keramičkog premaza motocikl biti poliran?

 • Svaki motocikl se obavezno polira prije nanošenja keramičkog premaza, pa čak i skroz novi.
 •     

  Koja je cijena nanošenja keramičkog premaza?

 • U ponudi imamo nekoliko vrsta najboljih nano keramičkih premaza pa samim time je i cijena različita. Za sve informacije o cijeni i vrsti nano keramičkog premaza potrebno je da nas kontaktirate ili posjetite na našoj adresi Markuševečka Dubrava 79.
 •         
   

  Razmišljaš da nam dovezeš svoj motor na uređenje?


  Rado odgovaramo na sve poruke (e-mail, SMS, WhatsApp) ipak kako smo uglavnom u studiju, više volimo da nas se kontaktira telefonom. Uglavnom, klikni na broj i nazovi nas. Ili nam pošalji poruku, odgovoriti ćemo prvom prilikom.


  Galerija istaknutih radova


  gdpr-image
  Ova internet stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice prihvaćate naše uvjete korištenja.
  Izjava o privatnosti