Restauracija i bojenje kožnih navlaka i površina u automobilu


Do savršenih kožnih navlaka restauracijom i bojanjem

Kožne navlake godinama se ugrađuju u automobile od kompaktne do visoke klase radi prestiža i pružanjem veće udobnosti vozača. Kožne navlake u automobilu imaju ulogu podizanja dojma i osjećaj ugodnosti tijekom vožnje. Kako godine prolaze tako i ostavljaju tragove na kožnim navlakama (pucanje rubova, tvrdoća, gubitak fleksibilnosti).

Prvi znakovi propadanja kožnih navlaka:

  • Naborana i napuknuta kožna navlaka
  • Abrazija kože (Ogrebotine su abrazije koje nastaju grebanjem)
  • Udubljenja
  • Grijač sjedala (toplinsko oštećenje)
  • Prljavština i kemijska oštećenja

Koristimo vrhunsku formulu koja se pruža jednostavno, ali učinkovito rješenje koje čisti, njeguje i štiti kožne navlake od propadanja. Naš posao je da vratimo sjaj vašim kožnim navlakama koje vršimo najsuvremenijom tehnologijom i pružamo visoku kvalitetu. Čišćenje kožnih navlaka vršimo brzo i učinkovito bez oštećivanja materijala, koristimo boje i otopine koje su prilagođene i najosjetljivijim kožnim navlakama.

Kako bi vratili sjaj svojim kožnim navlakama, vrijeme je da posjetite nas.

 

Razmišljaš da nam prepustiš svog limenog ljubimca na uređenje?


Rado odgovaramo na sve poruke (e-mail, SMS, WhatsApp) ipak kako smo uglavnom u studiju, više volimo da nas se kontaktira telefonom. Uglavnom, klikni na broj i nazovi nas. Ili nam pošalji poruku, odgovoriti ćemo prvom prilikom.


gdpr-image
Ova internet stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice prihvaćate naše uvjete korištenja.
Izjava o privatnosti