Dekontaminacija laka motocikala


 

Dekontaminacija laka motocikala

Dekontaminacija laka:

Podrazumijeva uklanjanje tvrdokorne prljavštine s laka koje je moguće izvesti kemijski ili mehanički.

Potreba za dekontaminacijom laka dolazi svakodnevnom upotrebom motocikla tijekom određenog vremena gdje se počne pojavljivati gruboća laka koji se primjeti na samoj površini.


Zašto se pojavljuje dekontaminacija laka?


Pojava dekontaminacije laka dolazi zbog raznih površinskih kontaminacija koje se vežu na površinu i nije dovoljno klasično pranje. Najčešće to može biti čestice metala, ostatci katrana, biljna smola i insekti.

Postoje organske i anorganske kontaminacije

Organska kontaminacija je obično vidljiva i tipičan oblik su: katran, biljna smola i ostatci insekta. Anorganska kontaminacija je nevidljiva golom oku i tipična je pojava na površini laka. Uglavnom se odnosi na: čestice koje se nalaze uzrokovane u zraku industrijskim aktivnostima, prašina, čestice prašine sa željezničke pruge i ostatci laka koji su dospjeli na površinu nestručnim radovima na motociklu, čestice koje se nalaze u ispušnim plinovima.

 

Razmišljaš da nam dovezeš svoj motor na uređenje?


Rado odgovaramo na sve poruke (e-mail, SMS, WhatsApp) ipak kako smo uglavnom u studiju, više volimo da nas se kontaktira telefonom. Uglavnom, klikni na broj i nazovi nas. Ili nam pošalji poruku, odgovoriti ćemo prvom prilikom.


Galerija istaknutih radova


gdpr-image
Ova internet stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice prihvaćate naše uvjete korištenja.
Izjava o privatnosti